PÓLUS FUTÓNAP-22. PALOTA KUPA BESZÁMOLÓ

0

A Pólus Futónap 2018. április 7-én hagyományosan a Pólus Bevásárlóközpont mellett a Szilas patak partján került megrendezésre, a Pólus Center és a XV. Kerületi Önkormányzat támogatásával.  A sporteseményen közel 1500-an futottak, versenyeztek, legnépesebb mezőnyöket a gyermek versenyszámokban és a családi futáson láthattunk. Legtöbb diákot idén a XV. kerületi Hartyán Általános Iskola mozgósította (710 tanulót), részükre a Palota Kupát Victorné Dr. Kovács Judit a kerület alpolgármester asszony nyújtotta át.

A Szövetség 28 versenyszámban díjazta a Pólus Futónap győzteseit, Budapest bajnokait. A legeredményesebb egyesülete az IKARUS sportegyesület lett. A versenyzők bemelegítéséről a PÓLUS FITNESS csapata gondoskodott színpadi programjával. Hagyományosan az IFELORE (Ifjúsági Elsősegélynyújtók Országos Egyesülete) egészségprogramjával, a Pólus Kutyakiképző Iskola bemutató programjával színesítette a rendezvényt.

A Pólus Bevásárlóközpont minden célba érkezőt ajándékkuponokkal jutalmazott, a bevásárlóközpontban regisztrált futók, pedig soroláson vehettek részt.

A sporteseményről beszámolt a XV. Kerületi TV és Streamsport Internetes média.  Az eredmények letölthetők itt

bty

bty

dig

dav

dav

 

Megosztás: