Nemzetközi atlétikai viadal-Budapest OPEN

0

A Fővárosi Önkormányzat támogatásával idén hatodik alkalommal rendezi meg a Budapesti Atlétikai Szövetség a Budapest Open – Schulek Ágoston Emlékversenyt.
Dr. Schulek Ágoston egykori kiváló atléta, sokszoros bajnok, csúcstartó és válogatott rúdugró, aki nem csupán a hazai sportdiplomácia jeles képviselője lett a MASZ elnökeként, de az Európai Atlétikai Szövetség örökös tiszteletbeli tanácstagja elismerése is a sportért tett nagyszerűségének emlékét őrzi. Az EAP (Europe Athlétisme Promotion) versenysorozatába tartozó kétnapos sportprogram fővédnöke Tarlós István főpolgármester úr.

A nemzetközi találkozóra 12 ország versenyzőinek részvételére számíthatunk az előzetes jelentkezések, meghívások alapján. A kiváló feltételeket biztosító Ikarus BSE atlétikai pályán megrendezésre kerülő versenyre, a hazai atlétika élmezőnye mellett,  legtöbb külföldi indulót Nagy-Britanniából várják a szervezők, de érkeznek atléták többek között Malajziából, Algériából, Canadából és számos európai országból. Mindenképpen nagy küzdelmeket várunk, hiszen számos feltörekvő hazai és nemzetközi fiatal összecsapásának lehetünk majd tanúi június 2-3-én Mátyásföldön.

Szeretettel vár minden atlétika iránt érdeklődőt a Budapesti Atlétikai Szövetség!

Versenyismertető itt:

 

Megosztás: